Grou boten te koop

Even ertussen uit op het water. Varen langs alle noordelijke plaatsjes en een prachtig landschap. Met een boot komt u op plekken waar u met de auto niet zou komen. Bij Zijda Yachting in Sneek omgeving Grou staat een aantal boten te koop. U heeft keuze uit diverse boten, zowel voor een klein gezelschap als voor groepen. In omgeving Grou staan boten te koop die allemaal volledig zijn gecheckt. Zo bent u verzekerd van een boot in topconditie. Bent u nieuwsgierig naar de boten van Zijda? Bekijk dan ons aanbod.

Bekijk onze jachten

Onze vloot Bekijk alle jachten
Zijda Yachting

Boten te koop bij Zijda Yachting in omgeving Grou

Al onze boten zijn 9 tot 15 meter lang. Voor deze boten heeft u geen vaarbewijs nodig, dus u kunt eindeloos genieten van uw boot. Heeft u interesse in onze boten die te koop staan ​​in Grou? Dan profiteert u van onze uitstekende kwaliteit. Boten zijn dé manier om van het water te genieten. U bent na afloop volledig uitgerust. Ook als u een boot wilt huren bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben veel verschillende soorten boten. Wilt u genieten van een dagje op het water zonder dat u een vaarbewijs nodig heeft? Ook dat kan bij Zijda Yachting. Met onze verhuurdiensten door heel Nederland heeft u geen vaarbewijs nodig als u plezier wilt hebben op het water.

Tips voor het kopen van een boot

Op zoek naar een boot in Grou? De boten die te koop staan bij Zijda variëren enorm. Het is daarom belangrijk om te kijken naar bepaalde aspecten bij het kopen van uw eigen boot:

  • Vergelijken – Net als bij het kopen van een auto is het belangrijk om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Zo komt u erachter wat voor u belangrijk is en wat bij u past.
  • Omvang – Bij de aankoop van een boot is het goed om rekening te houden met de benodigde ruimte en de afgelegde afstand. Denk eraan dat u een rijbewijs moet hebben voor boten van meer dan 15 meter en die sneller kunnen varen dan 20 km per uur.
  • Mankementen – Het is mogelijk dat een boot een fout heeft.
  • CE-normen en CIN-codes – Een boot gebouwd na 1998 moet voldoen aan de Europese richtlijnen, dit zijn CE-normen. Volgens deze normen moet elke boot ook een uniek identificatienummer hebben, het CIN. Deze code is meestal gegraveerd op een plaat die op de romp van de boot is gemonteerd.
  • Pre-onderhoud – Vraag altijd welk onderhoud de boot heeft gehad. Als er speciaal onderhoud is verricht, kan dit een teken zijn van zwakheden.
Grou boten te koop

Contact Grou boten te koop

Heeft u nog vragen over de in Grou aangelegde boten die te koop staan? Wij helpen u hier graag mee verder. Neem contact met ons op en hopelijk tot snel!

Een boot kopen in Grou?

Zijda Yachting heeft een ruim aanbod

Neem contact op