Boot huren Sneek

Wilt u een boot huren in Sneek? Of het nu gaat om een motorboot of een luxe jacht, Zijda Yachting heeft het voor u. Wilt u simpelweg kunnen genieten van weekenden op het water, of zoekt u een grotere boot? Wij hebben een breed assortiment met zowel koop- als huurboten. Zo is er een geschikte boot voor iedereen die optimaal wil genieten van de natuur en omgeving op het water. Onze jachten liefhebbers adviseren u graag over de boot die het beste bij u past. Ook als u een voorliefde voor boten heeft, maar geen eigen boot wilt – bieden wij complete vaarvakanties aan. Zijda Yachting helpt u graag bij een boot huren in Sneek.

Toegankelijk voor iedereen

Een boot huren in Sneek bij Zijda Yachting is gemakkelijk en toegankelijk voor iedereen met een passie voor varen. Bij ons kunt u eenvoudig een keuze kunt maken uit het uitgebreide aanbod en de boot vinden die past bij uw, wensen, eisen en budget.

Een boot huren in Sneek doet bij ons, omdat:

  • Iedere boot in nieuwstaat verkeert, óók tweedehands boten.
  • Onze vaartuigen en diensten zijn scherp geprijsd.
  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Wij bieden speciale arrangementen aan zoals bijvoorbeeld het huren van fietsen
  • Wij beschikken over specialistische kennis en informeren u graag over vaarroutes en mooie omgevingen.
Boot huren in Sneek

Meer dan een boot huren in Sneek

Onze werf is zo ingericht dat wij naast het verhuren van onze boten, u ook kunnen helpen bij het onderhoud aan uw eigen boot. Of eventuele reparaties. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Precies daarom plegen wij graag onderhoud aan uw boot. U kunt hierbij denken aan schilderwerk, motor onderhoud of timmerwerk. In het geval van reparaties passen wij onderwater behandeling toe, of zelfs een complete renovatie. Doet u dit liever zelf? Geen enkel punt. U kunt er namelijk ook voor kiezen om onze loods af te huren. Deze is zo ingericht dat u hier alles vind dat u nodig heeft voor het onderhouden van uw boot. Een boot huren in Sneek is bij ons dus geen enkel probleem. Want bij eventuele schade kunnen wij dit verhelpen.

Onze jachthaven

Onze locatie past perfect bij de aard van ons bedrijf. De strategische ligging maakt het voor ons mogelijk om nog meer diensten aan te bieden – naast verhuur, verkoop, onderhoud en reparatie bieden wij ook stalling voor uw boot. Na een boot huren in Sneek moet deze vanzelfsprekend op een veilige plek gestald worden. Zijda Yachting heeft een eigen jachthaven met binnen- en buitenstalling. Onze capaciteit is niet oneindig en daarom kunnen wij geen vaste ligplaatsen aanbieden. Wij helpen u toch graag verder en zijn absoluut bereid om met u mee te kijken naar vaste ligplaatsen bij ons in de buurt.

Contact boot huren Sneek

We streven ernaar om leven op het water toegankelijk te maken voor iedereen. U bent bij ons van harte welkom om een boot te huren in Sneek. Neem contact met ons op bij vragen of voor vrijblijvend advies.

Boot huren in Sneek bij Zijda Yachting

Ruim aanbod aan jachten

Boot huren Sneek