Yachtcharter in de omgeving van Sneek: Genieten van de frisse schoonheid van Friesland

Een fijne, inspirerende vakantie op de uitgestrekte, rustgevende wateren van Friesland? Even een paar dagen weg van de dagelijkse sleur met vrienden of familie.

Yachtcharter Zijda staat voor u klaar met volledig uitgeruste motorjachten. Wij hebben een grote verscheidenheid aan jachten te huur zodat u precies die boot kunt vinden die nauw aansluit bij uw verwachtingen en noden.

Waarom Yachtcharter Zijda ?

  • Keuze uit ruim veertig verschillende boten
  • Iedere boot wordt in perfecte conditie gehouden
  • Onze boten zijn volledig van alle gemakken voorzien
  • Complete inventaris aanwezig
  • Voor het gebruik van iedere boot worden gedegen instructies gegeven
  • Boten zijn voorzien van een boegschroef voor gemak en veiligheid
  • Wij denken graag met u mee en kunnen goede tips geven en vaarroutes laten zien
  • Persoonlijke benadering
  • Eenvoudig online te reserveren
Yachtcharter Sneek

Heb ik een vaarbewijs nodig voor Yachtcharter omgeving Sneek?

Nee, bij Yachtcharter Zijda kunt u zonder vaarbewijs probleemloos genieten van een van onze boten. Een vaarbewijs is pas nodig bij boten die sneller gaan dan 20 km/uur of die langer zijn dan 15 meter. Voor onze boten heeft u dus geen vaarbewijs nodig. Onze instructeurs nemen de vaarregels en het gebruik van de door u gekozen boot uitgebreid met u door, zodat u ten volle en onbezorgd zult kunnen genieten van uw vakantie.

Goed om te weten

Buiten de kosten van het huren moet u rekening houden met brug- en sluisgelden en liggelden in havens en steden. Deze zijn relatief laag. Ook kunt u gratis gebruik maken van een van de 3800 aanlegplaatsen van Marrekrite. Wij lichten u graag in over de mogelijkheden.

Onze boten zijn tot in de puntjes verzorgd. Alles is aanwezig, van zwemvesten tot televisie, van potten en pannen tot aan een CD speler toe, zodat u alleen nog wat persoonlijke spulletjes en een goed humeur mee hoeft te nemen.

Yachtcharter Zijda : Onbezorgd en veilig vakantie vieren.

Wij willen niets aan het toeval overlaten zodat u volledig verzekerd zult zijn van een fijne, ontspannen en onvergetelijke ervaring. Voor het huren van een jacht of voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze huuraanbod.

Yachtcharter Friesland

Divers aanbod van jachten

Bekijk onze jachten