Jachtverhuur in Friesland bij Zijda Yachting

Wie aan jachtverhuur Friesland denkt, ziet al snel de Friese meren voor zich. Uitgestrekte plassen met adembenemende vergezichten, een verfrissende stilte ver weg van het gedreun van de grote stad en een ongeëvenaarde flora en fauna die menig hart sneller doet kloppen. Bij Zijda Yachting kunt u zelf een jacht huren om Friesland te ontdekken vanuit een uniek gezichtspunt en gaat u zelf op ontdekkingsreis. Bij Zijda kunt u kiezen uit een groot aanbod van jachten, zowel voor kleine gezelschappen als voor de grotere (tot op 12 personen)

Waarom Jachtverhuur Friesland bij Zijda?

  • Onze boten worden in topconditie aan u verhuurd. Het ontbreekt aan niets. Volledige inventaris aanwezig.
  • Vakkundig advies en persoonlijke begeleiding helemaal afgestemd op uw wensen en noden.
  • Grote keuze. Boten met open of gesloten achterdek. Boten met een lage doorvaarthoogte zodat u in principe overal kunt komen. Afsluittenten tegen slecht weer, veiligheidsrailing enz. enz.
  • Fietsverhuur, taxiservice van en naar Schiphol, speciale vaarroutes, overzicht van de beste restaurants en meer.
Faberkruiser zijda jacht

Is varen niet verschrikkelijk moeilijk?

Onze ervaren instructeurs nemen met u de bediening van het jacht stap voor stap door en lichten u uitvoerig in over de vaarregels die u moet kennen. Meestal heeft u het na een paar uur volledig onder de knie en kunt u met een gerust hart het water op. Mocht u zich toch niet helemaal zeker voelen, dan kunt u eventueel nog een extra schipperscursus volgen. Een vaarbewijs is voor geen van onze boten verplicht.

Goed om te weten

U moet er rekening mee houden dat er vaak brug- en sluiskosten moeten worden betaald om doorgang te kunnen krijgen op bepaalde punten. Deze zijn in principe erg laag. Als u gebruik maakt van een van de 3800 aanlegplaatsen van Marrekrite is een aanlegplaats voor een overnachting in principe gratis. (U kunt eventueel een Marrekrite wimpel kopen voor €16,50 en de opbrengst wordt gebruikt om deze plaatsen te onderhouden, maar dit is niet verplicht) Als u in een haven wilt aanmeren die niet is aangesloten bij Marrekrite moet u aanleggeld betalen.

Een klein gezelschap of een grote schare vrienden of familieleden? Voor het verantwoord huren van een jacht en een onvergetelijke vakantie in Friesland kunt u bij Zijda Yachting terecht. Op onze boekingspagina kunt u uitgebreide informatie vinden over de verschillende mogelijkheden, de beschikbaarheid en de prijzen. Heeft vragen over jachtverhuur Friesland of over andere zaken, neem dan direct contact met ons op. U bent altijd van harte welkom.

Jachtverhuur Friesland

Kies een jacht om Friesland te ontdekken vanuit een uniek zichtpunt

Bekijk onze jachten