Zijda Yachting: jachtverhuur Friesland

Wie aan jachtverhuur Friesland denkt, ziet al snel de Friese meren voor zich. Uitgestrekte plassen met adembenemende vergezichten, een verfrissende stilte ver weg van het gedreun van de grote stad en een ongeëvenaarde flora en fauna die menig hart sneller doet kloppen. Zijda Yachting biedt een ruim aanbod aan jachten, voor grote en kleine gezelschappen.

Jachtverhuur Friesland is ultiem genieten!

  • Onze boten worden in topconditie aan u verhuurd. Het ontbreekt aan niets. Volledige inventaris aanwezig.
  • Vakkundig advies en persoonlijke begeleiding helemaal afgestemd op uw wensen en noden.
  • Grote keuze. Boten met open of gesloten achterdek. Boten met een lage doorvaarthoogte zodat u in principe overal kunt komen. Afsluittenten tegen slecht weer, veiligheidsrailing enz. enz.
  • Fietsverhuur, taxiservice van en naar Schiphol, speciale vaarroutes, overzicht van de beste restaurants en meer.
Jachtverhuur Friesland

Schipperscursus

Onze ervaren instructeurs nemen met u de bediening van het jacht stap voor stap door en lichten u uitvoerig in over de vaarregels die u moet kennen. Meestal heeft u het na een paar uur volledig onder de knie en kunt u met een gerust hart het water op. Mocht u zich toch niet helemaal zeker voelen, dan kunt u eventueel nog een extra schipperscursus volgen. Een vaarbewijs is voor geen van onze boten verplicht.

Prijzen jachtverhuur Friesland

De capaciteit van onze boten varieert van 6 tot 12 personen. U huurt bij Zijda al een luxe jacht vanaf € 775,- Op onze boekingspagina kunt u uitgebreide informatie vinden over de verschillende mogelijkheden, de beschikbaarheid en de prijzen. Naast de kosten voor de jachtverhuur, dient u ook rekening te houden met brug- en sluiskosten. Deze moeten worden betaald om doorgang te krijgen op bepaalde punten. Gelukkig vallen de kosten er mee. Als u gebruik maakt van een van de 3800 aanlegplaatsen van Marrekrite is een aanlegplaats voor een overnachting in principe gratis. U kunt eventueel een Marrekrite wimpel kopen voor €16,50 en de opbrengst wordt gebruikt om deze plaatsen te onderhouden, maar dit is niet verplicht. Als u in een haven wilt aanmeren die niet is aangesloten bij Marrekrite moet u wel aanleggeld betalen.

Contact

Wilt u meer informatie over ons jachtverhuur in Friesland? Of over één van de andere mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Jachtverhuur Friesland

Kies een jacht om Friesland te ontdekken vanuit een uniek zichtpunt

Bekijk onze jachten