Bootje huren in Friesland

Wilt u graag een bootje huren in de buurt van Friesland? Zoek dan niet verder, want bij Zijda Yachting bent u aan het juiste adres. Ons aanbod is super divers. Vanaf €775,- kunt u al een jacht bij ons huren. We verhuren allerlei soorten boten met capaciteiten die verschillen van 2 tot 12 personen. U heeft de keuze uit ruim dertig verschillende modellen tegen een scherpe prijs. Geniet van alle zonnige dagen en kom volledig tot rust. Wist u dat het huren van een boot erg eenvoudig is? Via onze nieuwe website kunt u vrijwel in één handomdraai zien welke boten beschikbaar zijn. Is de boot die u wilt huren beschikbaar op de dag dat u wenst? Aarzel dan niet en reserveer direct!

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Zodra u een bootje in Friesland wilt huren, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de volgende zaken:

  • Handdoeken
  • Theedoeken
  • Beddengoed
  • Kaartenmateriaal

Naast de bijkomende service kunt u rekenen op onze hulpdienst die 24/7 bereikbaar is.

Een luxe bootje huren in Friesland

Zijda Yachting is de ideale partner als het gaat om het huren van een luxe boot. Wij bieden een elite pakket aan als uw voorkeur uitgaat naar nét dat beetje extra. U kunt dat rekenen op extra comfort. In dit geval profiteert u van extra luxe stoelen en een tafel voor buiten. Daarnaast garanderen we u van een LCD TV met digitenne en DVD. Tot slot maken we uw bedden bij aflevering op en richten we uw badkamer in met handdoeken, zeep en natuurlijk shampoo.

Bootje huren in Friesland

Is er een vaarbewijs nodig?

Als u een bootje gaat huren in Friesland moet u dan in het bezit zijn van een vaarbewijs? Het is in Nederland verplicht om een vaarbewijs te hebben als de desbetreffende boot sneller gaat dan 20 km per uur of deze langer is dan 15 meter. Bij Zijda Yachting valt geen enkele boot in die categorie, dus u kunt gewoon een jacht bij ons huren zonder vaarbewijs. Elke boot heeft haar eigen eigenschappen, maar is super eenvoudig te gebruiken.

Bootje huren in Friesland? Reverseer nu!

Gaat uw interesse uit naar het huren van een bootje in Friesland? Reserveer uw jacht dan eenvoudig via onze website. Is de boot beschikbaar op de door u gewenste data? Wacht dan niet langer! Onze klanten zijn super tevreden met ons aanbod en service! Daarom zijn we super enthousiast om met u kennis te maken. Neem contact met ons op.

Bootje huren in Friesland

Zijda Yachting beschikt over verschillende modellen

Bekijk onze modellen