Jacht huren jachthaven Jirnsum

Wilt u graag een jacht huren in Friesland voor bijvoorbeeld een vakantie of voor een weekendje weg? Dat kan! Wij hebben een ruim aanbod van zo’n 30 jachten aan bij onze jachthaven in de buurt van Jirnsum, Jirnsum is een klein dorp en ligt op zo’n 20 minuten bij Sneek vandaan, waar wij gevestigd zijn. Onze jachten hebben minimaal 2 slaapplekken en maximaal 12 slaapplekken dus u kunt lekker met z’n tweeën op pad of met het hele gezin. Onze jachten zijn voorzien van beddengoed, handdoeken, washandjes en kaartenvoorzieningen, dus dat hoeft u niet meer vanuit huis mee te nemen. Bovendien is er 24/7 technische dienst beschikbaar. Handig, toch? Bekijk de beschikbaarheid van onze jachten en meer informatie over de jachten zelf!

Wat te doen?

Als u onze jachthaven in de buurt van Jirnsum uitvaart kunt u vele kanten op: u kunt naar het IJsselmeer, een stuk van de Waddenzee en de Friese meren. U kunt ook door de provincie Friesland trekken en naar steden, zoals: Leeuwarden, Sneek, Stavoren en Grou. Met een boot ervaart u Friesland op een hele andere manier en komt u op plekken waar een auto niet kan komen. Daarom is het een goede keuze als u een boot huurt wanneer u op vakantie bent in Friesland, want Friesland heeft heel veel cultuur, bezienswaardigheden en vele vaarroutes die u kunt ontdekken!

Jacht huren jachthaven Jirnsum

Wilt u een boot kopen?

Wilt u een boot kopen bij onze jachthaven in de buurt van Jirnsum? Dat kan! Wij hebben een ruim aanbod aan kwaliteitsboten die in topconditie zijn en die aan uw verwachtingen voldoen. U kunt bij onze jachthaven in de buurt van Jirnsum ook terecht voor onderhoudsbeurten of reparaties van uw boot. Onze experts hebben de kennis en de ervaring om die werkzaamheden uit te voeren! Wij bieden ook zowel buiten- als binnenstalling aan. Als u naar huis gaat na uw vakantie kunt u uw boot bij ons stallen totdat u weer naar Friesland komt voor de volgende vakantie. Wij bieden ook winterstalling aan in onze verwarmde loods, want dat is het beste voor uw boot! De mogelijkheden bij onze jachthaven in de omgeving van Jirnsum zijn uitgebreid en divers! Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor een stallingplek? Een buitenplaats kost €18 per vierkante meter (BTW inbegrepen). Hierbij zit het afspuiten van het onderwaterschip, het opbokken en het hellingen inbegrepen. Voor meer vragen kunt u bij ons terecht door contact met ons op te nemen, maar u kunt ze natuurlijk ook altijd aan onze specialisten stellen!

 

Waar u op moet letten als u een boot wilt kopen

Er zijn een aantal dingen waar u op moet letten als u een boot wilt kopen in Jirnsum, bijvoorbeeld bij onze jachthaven:

  • Welke grootte heeft u nodig en wilt u aanschaffen? Daarbij is het ook handig om te kijken welk vaarbewijs u nodig heeft voor welke boot u wilt kopen.
  • Wat voor onderhoud is er nodig? Zowel voorgaand als . Denk hierbij aan schilderwerk, onderwaterschip behandeling, timmerwerk, motoronderhoud, installatiewerk, inbouwen van en boef- en hekschroef, storingen oplossen, aanleggen van elektrische installaties en complete renovatie.
  • CE-normen. De zeilen en motorboten die na 1998 gebouwd zijn en tussen de 2,5 meter en 24 meter lang horen te zijn moeten voldoen aan de CE-normen. Dit zijn Europese eisen van de Wet pleziervaartuigen.
  • CIN-code. Elke boot moet worden voorzien van een uniek identificatienummer. Deze staat vaak gegraveerd in de romp van de boot.

Meer weten over onze jachthaven in de buurt van Jirnsum?

Wilt u meer weten over het huren of kopen van een boot bij onze jachthaven inde omgeving van Jirnsum? Of heeft u andere vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar!

Jachthaven Jirnsum

Ruim aanbod boten

Boek een jacht