Motorboot verhuur Friesland

Heeft u plannen voor een vakantie aan huis of wilt u er een dag op uit? Wij bieden motorboot verhuur aan in Friesland. Denk aan de weidse schoonheid en ongeëvenaarde rust van Friesland. Dit is de ideale plek om een ​​heerlijke en avontuurlijke vakantie door te brengen waar u kunt genieten en even kunt ontsnappen aan het hectische leven en de dagelijkse beslommeringen. Bij Zijda Yachting helpen wij u graag verder. U kunt bij ons een boot huren die voldoet aan uw wensen, zoals een boot met een open achterdek om een ​​hengel uit te werpen of een boot met een heerlijk terras. Er is bij ons van alles mogelijk! Voor motorboot verhuur in Friesland bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Mogelijkheden motorboot verhuur

Bij Zijda zijn er verschillende mogelijkheden voor de verhuur van een motorboot in Friesland. Ons aanbod vindt u op onze jachtenpagina. Als u onervaren bent, raden wij u aan een Linssen Yacht te huren. Voor het huren van deze boot is geen vergunning nodig. En ook het hebben van een vaarbewijs is dus niet verplicht. Voor het huren van geen enkele van onze motorboten is dit verplicht. Zo kunt u zelf ervaring opdoen. Na verloop van tijd leert u alle fijne kneepjes van het kapiteinschap. Voor de verhuur van een motorboot in Friesland geven onze coaches u altijd duidelijke tips en handvatten, zodat u zorgeloos in een boot het Friese Meer over kunt varen.

Zijda voor al uw diensten

Niet alleen voor motorboot verhuur in Friesland bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het onderhoud aan en/of eventuele reparatie van uw eigen jacht bent u welkom bij ons. Als het onderhoud liever zelf tot u neemt, kunt u een (verwarmde) loods bij ons huren. Zo is Zijda Yachting een volledig uitgerust bedrijf dat reparatie- en onderhoudsdiensten voor uw boot tot zich kan nemen. Met de hulp van Zijda vaart u altijd goed.

Motorboot verhuur Friesland

Contact motorboot verhuur Friesland

Heeft u nog vragen over de verhuur van een motorboot in omgeving Friesland? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en geven u graag advies bij het kiezen van uw perfecte jacht. Ook mag u een bezoek brengen aan onze jachthaven in Sneek. Wij ontvangen u graag!

 

Motorboot verhuur Friesland

Zijda Yachting heeft diverse modellen beschikbaar

Bekijk onze modellen