Sloep te koop Friesland

Er gaat niks boven het varen door de Nederlandse meren en grachten. De wind door uw haren, het zonnetje hoog aan de hemel en volle kracht vooruit. U kunt een boot huren, maar dan bent u afhankelijk van de tijd. Bij Zijda in Friesland staan daarom meerdere boten, jachten en sloepen te koop. Door de verscheidenheid in formaat, voorzieningen en prijs, zit er ongetwijfeld iets voor u tussen. Bekijk snel het assortiment!

Assortiment

Een sloep is een kleiner scheepstype dat voornamelijk voor de pleziervaart wordt ontworpen en gebruikt. Ze zijn er in verschillende groottes. Hieronder lichten we er drie voor u uit.

  • Kempala 930 AK. Deze sloep staat voor €17.950,- te koop in Friesland. Hij beschikt over vijf slaapplaatsen, verdeeld over twee hutten. Gebouwd in 1978 en met een maximumsnelheid van 13 kilometer per uur, is deze boot een uitstekende keuze voor de hobbyvaarder.
  • De Jongkruiser 1100 AK. Deze sloep staat voor €34.950,- te koop in Friesland. Hij is iets groter dan de Kempala 930 AK en biedt dan ook ruimte voor een extra slaapplek. Ook deze boot komt uit 1978 en vaart op diesel met een maximumsnelheid van 14 kilometer per uur.
  • Babro 1120 AK. Deze sloep staat voor €73.750,- te koop in Friesland. Hij is luxer en nieuwer dan de hierboven genoemde boten. In 1993 werd deze boot gebouwd en voorzien van zes slaapplaatsen, verdeeld over drie slaapkamers. Bovendien beschikt hij over niet één, maar twee elektrische toiletten.
Sloep te koop Friesland

Goed om te weten

Een sloep die te koop staat in Friesland schaft u niet zomaar aan. Het is belangrijk om een aantal aspecten in acht te nemen, voor u tot een aankoop overgaat. Zo heeft u voor boten die harder gaan dan 20 kilometer per uur en langer zijn dan 15 meter een vaarbewijs nodig. De sloepen die wij te koop hebben staan in Friesland blijven hier allemaal binnen, dus kunt u ze zonder vaarbewijs besturen. Daarnaast is het verstandig om de beoogde sloep te vergelijken met andere modellen – net zoals u bij auto’s doet. Zorg tot slot voor inzicht in de mankementen en vraag naar voorgaand onderhoud.

Contact over een sloep te koop in Friesland?

Heeft u vragen over een sloep die bij ons in Friesland te koop staat? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u liever een sloep huren? Ook dat kan! Wij verhuren verschillende boten en jachten gedurende het hele jaar. Voor bootreparatie en -onderhoud bent u bij Zijda ook op de juiste plek. Hopelijk tot snel!

Sloep kopen in Friesland?

Zijda Yachting beschikt over verschillende modellen

Bekijk onze modellen