Yachting Friesland

Voor yachting in Friesland bent u bij Zijda Yachting aan het juiste adres. Wij bieden als jachthaven alle services aan op het gebied van yachting in Jirnsum. Wilt u op vaarvakantie, maar beschikt u niet over een eigen boot? Wij hebben verschillende soorten boten in ons assortiment die u kunt huren. Kunt u geen genoeg krijgen van varen? Bij Zijda yachting hebben wij als jachtmakelaardij een rijk assortiment aan boten. Wij bieden voor ieder wat wils en elke klant is bij ons van harte welkom. Zelfs voor het stallen van uw boot kunt u bij ons terecht.

Kopen of huren? Zijda Yachting is er voor iedereen

Wilt u graag op een complete vaarvakantie, maar heeft u geen eigen boot? Zijda Yachting is voor iedereen toegankelijk door ons grote aanbod aan huurboten. U leert Nederland op een totaal nieuwe manier kennen op het water. Uw vaarvakantie begint bij Zijda yachting . Wij bieden een vakantie die in het teken staat van comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid. Of uw gezelschap nu bestaat uit twee of zes personen, wij hebben voor iedere wens een passende boot. Heeft u een aantal keer gevaren en wilt u dit comfort eigen maken? Als jachtmakelaardij is Zijda Yachting hét adres waar u met het volste vertrouwen een eigen boot kunt aanschaffen. Neem een kijkje op deze pagina om een indruk te krijgen van ons aanbod. Wij adviseren u graag bij het zoeken naar en het aanschaffen van een boot die aan al uw wensen voldoet. Neem meteen contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Overwinteren bij Zijda yachting / Marina Jirnsum

In onze jachthaven kunt u terecht voor de stalling van uw vaartuig in het water. Daarnaast zijn wij u van dienst op het gebied van reparatie en onderhoud. Het kan zijn dat u de boot in de winter weinig tot niet gebruikt en geen plek heeft voor stalling. Zijda yachting / Marina Jirnsum biedt de mogelijkheid tot overwinteren voor uw vaartuig. Wij verzorgen buitenstalling in het water van uw boot. Waar uw voorkeur ook ligt, met onze ervaring en passie voor yachting kunt u met een gerust hart uw boot aan ons overdragen.

Yachting Friesland

In perfecte conditie

Bij Yachting komt ook onderhoud kijken. Bij Zijda zorgen wij ervoor dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw boot. Heeft u uw boot bij ons gekocht? Vanzelfsprekend kunt u er dan voor kiezen om het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Maar ook als u een eigen boot heeft, bent u van harte welkom bij Zijda yachting . Wij hebben de ervaring ‘aan boord’ om uw boot in optimale conditie te houden. Van schilderwerk tot motoronderhoud en van onderwaterbehandeling tot complete renovatie van uw jacht – wij zetten alle hens aan dek, zodat u kunt zeggen “Ik heb een prachtige splinternieuwe boot.” Neem meteen contact met ons op voor meer informatie.

Op vaarvakantie of een jacht kopen?

Neem meteen contact met ons op!

Contact