Boot huren 6 personen Friesland

Bent u toe aan een vaarvakantie? Of het nu uw eerste keer is of dat u al jaren vaarervaring hebt, wij hebben voor iedereen de juiste boot om te huren. Zo kunt u samen met uw familieleden of groep vrienden de kanalen van Friesland ontdekken in een 6-persoons huurboot van Zijda Yachting.

Welke boot past het best bij u?

In onze haven liggen negen boten die voldoen aan de zoekterm “boot huren 6 personen Friesland”. Maar graag verfijnen wij die zoekterm om de boot te vinden die het best bij u en uw gezelschap past. Zoekt u de snelste boot of wilt u graag vertoeven in luxe? Is de boot bedoeld voor een vriendenuitje of voor een rustig weekje weg met de familie? U kunt op onze boekingspagina direct de boot vinden die het best bij uw wensen aansluit. Komt u er niet helemaal uit? Dan voorzien wij u graag van advies.

Advies op maat

Advies op maat voor elke vaarder. Dat staat bij ons hoog in het vaandel. Onze ervaren collega’s luisteren goed naar de wensen van elke vaarder. Zo is het voor ons belangrijk wat uw vaarniveau is en of u al bekend bent met de regels. Het huren van een boot voor 6 personen vanuit onze haven in Friesland brengt een hoop voordelen met zich mee. Het deskundige advies van onze collega’s is daar één van. Andere voordelen zijn bijvoorbeeld dat wij u alleen boten aanleveren die in topconditie zijn. In het ongebruikelijke geval dat er iets misgaat, staat onze technische dienst ook zeven dagen per week voor u klaar. Bovendien wordt elke boot van 6 personen die u bij ons in Friesland kunt huren voorzien van beddengoed, handdoeken, theedoeken en kaartenmateriaal. We geven u ook uitgebreide instructies mee over de boot en over de gedragscodes op het water. Tot slot hoeft u zich geen zorgen te maken over het bezitten van een vaarbewijs. In Nederland moet men verplicht een vaarbewijs hebben wanneer het gaat om boten die langer zijn dan 15 meter of sneller gaan dan 20 kilometer per uur. Geen van onze 6-persoons huurboten in de haven in Friesland vallen onder die categorie. Bekijk alvast alle jachten die u kunt huren!

 

Boot huren voor 6 personen in Friesland

Wij bieden u meer diensten

Naast het huren van een 6-persoons boot in Friesland , kunt u ook uw eigen boot bij ons in de jachthaven stallen wanneer u deze lange tijd niet gebruikt. Mocht deze in die tijd reparatie of onderhoud nodig hebben, kunnen wij uw boot hiervan voorzien. Als u heel handig bent en dit liever zelf doet, kunt u ook een loods bij ons huren. Hier vind u alles dat u nodig kunt hebben voor het onderhouden van uw boot. Uiteraard kunt u ook bij ons een jacht aanschaffen, mocht u daar interesse in bij hebben.

Staat u te springen om te varen?

Ziet u uzelf al helemaal op het frontdek zitten terwijl u door de Friese wateren vaart? Dan kunt u direct de beschikbaarheid van onze boten bekijken en een reservering maken. Wilt u graag wat meer informatie over het huren van een boot voor 6 personen bij ons in Friesland, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag tot snel in onze haven!

Met een boot van Zijda vaart u altijd goed.

6-persoons boot huren in Friesland

Bij Zijda Yachting is er van alles mogelijk!

Bekijk onze jachten