Boot huren Friesland Sneek?

Dat kan bij Zijda Yachting Sneek!

Wilt u optimaal genieten van de vele culturele rijkdommen van Friesland? Op ontspannen wijze de historische centra bezoeken en tegelijkertijd het avontuurlijke opzoeken in de watersport hoofdsteden van Nederland? Dan kan Zijda Yachting u verschaffen met de gouden tip: een boot huren in Sneek om Friesland te water te ontdekken!

Wanneer u uw nautische reis begint in Sneek kunt u direct genieten van de rijke historie van de stad, gevolgd door de kalmte van het Sneekermeer. Bovendien kunt u, als u in de eerste week van augustus komt, de Sneekweek ervaren; een week vol watersport overdag en feestjes tot in de nacht. Huur daarom bij Zijda Yachting Sneek een boot om Friesland te verkennen!

Boten voor elk vaarniveau!

Wilt u graag een boot huren in Sneek om door Friesland te varen maar bent u een beginnende vaarder? Geen zorgen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij uw bootkeuze. Wij bieden namelijk boten aan voor elk vaarniveau. Zonder vaarbewijs en met beperkte ervaring raden we een Linssen Yacht aan. U heeft geen vaarbewijs nodig om deze boot bij ons in Sneek te huren en daarna Friesland te doorkruisen.

Meer voordelen van een boot huren Friesland Sneek

  • Aanhakend op het aanbieden van boten voor beginnende vaarders krijgt u van ons uitgebreide instructies over vaaretiquette en de boot die u heeft gekozen. Bovendien kunt u onder professionele begeleiding van onze medewerkers oefenen met het besturen van de gehuurde boot.
  • Onze boten zijn eenvoudig te besturen en veilig in gebruik. Elke boot heeft een boegschroef die aanmeren faciliteert.
  • Iedere boot is goed onderhouden en is voorzien van talloze gemakken. De keuken is volledig ingericht en heeft u op de boot alles wat u nodig heeft tijdens uw tocht. Denk daarbij aan zwemvesten, beddengoed en vaarkaarten.
  • Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten! We verhuren bijvoorbeeld ook fietsen, leveren bijboten en verzorgen een taxiservice van en naar Schiphol. Uiteraard geven we u ook tips over de beste vaarroutes door heel Friesland.

Bij Zijda in Sneek kunt u een weloverwogen keuze maken welke boot u wilt huren om Friesland te verkennen.

Boot huren Friesland Sneek

Meer informatie?

Bent u al helemaal warm geworden voor het idee om een boot te huren in Sneek om Friesland te ontdekken? Kijk dan vandaag nog beschikbaarheid van onze boten! Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden bij onze jachthaven, bootreparatie en -onderhoud, beschikbaarheid en de prijzen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Met een boot van Zijda vaart u altijd goed.

Boot huren Friesland Sneek

Dat kan bij Zijda Yachting

Bekijk onze jachten