Boot huren in Friesland?

Wie aan Friesland denkt, denkt al snel aan water, aan weidse schoonheid en aan ongeëvenaarde rust. Dit is bij uitstek het gebied voor een prachtige en avontuurlijke vakantie waar u heerlijk kunt genieten en even weg zult zijn van uw drukke bestaan en de dagelijkse sleur. Een boot huren in Friesland is hiervoor de ideale oplossing.

Bij Zijda Yachting in helpen wij u daar maar wat graag bij. U kunt bij ons een boot huren die precies aansluit bij uw wensen. Boten met een open achterdek zodat u uw hengel lekker kunt uitwerpen, of een boot met een heerlijk terras waar u kunt genieten van een goed glas wijn en een boek, of juist een boot met een lage doorvaarthoogte zodat u zelfs de kleinste uithoeken van de Friese meren kunt ontdekken.

Bij Zijda kunt u de juiste boot huren in Friesland. Ons aanbod is groot en gevarieerd.

Voordelen bij bootverhuur bij Zijda

  • Iedere boot is goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. De keuken is volledig ingericht en alles wat u bij uw tocht nodig mocht hebben is aanwezig (zwemvesten, kaarten, beddengoed, CD spelers enzovoort).
  • U krijgt uitgebreide instructies en kunt zelf oefenen met de door u gekozen boot. Met onze professionele begeleiding groeit u binnen de kortst mogelijke tijd uit tot een trotse kapitein die vol vertrouwen over de Friese meren vaart. Een vaarbewijs is niet nodig.
  • Onze boten zijn eenvoudig te besturen en veilig in het gebruik. Bij iedere boot is een boegschroef aanwezig waardoor ook het aanmeren geen enkele moeite zal kosten.
  • Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij verhuren bijvoorbeeld ook fietsen, leveren bijboten en verzorgen indien nodig een taxiservice van en naar Schiphol. Uw vakantie is bij ons in goede handen. Ook geven wij u uitgebreide informatie over de voor u leukste vaarroutes en wat u wel en niet kunt verwachten.

Welke boot huren in Friesland?

Bij Zijda heeft u diverse mogelijkheden om een boot te huren in Friesland. Ons aanbod vindt u op onze boekingspagina. Wanneer u minder ervaren bent, raden wij u aan om een Linssen Yacht te huren. U heeft namelijk geen vaarbewijs nodig om deze boot te huren in Friesland. Zo kunt u zelf ervaring opdoen. Op termijn weet u alle fijne kneepjes van het kapitein zijn. Wanneer u een boot wil huren in Friesland geven onze instructeurs u duidelijke tips en handvatten mee, zodat u onbezorgd de Friese meren kunt betreden met uw gehuurde boot.

Boot huren in Friesland

Extra kosten?

Bij het huren van een boot bij ons in Friesland moet er wel rekening mee houden dat u op verschillende plaatsen brug- en sluisgelden moet betalen. Wanneer u geen gebruik maakt van de gratis aanlegplaatsen van Marrekrite, moet er ook overnachtinggeld betaald worden. Al deze kosten zijn relatief laag.

Meer weten?

Op onze boekingspagina kunt u uitgebreide informatie vinden over een boot huren in Friesland en de verschillende mogelijkheden, de beschikbaarheid en de prijzen.

Op onze werf kunt u ook terecht voor het onderhoud en/of reparatie aan uw eigen boot en kunt u desgewenst een loods huren als u liever zelf aan de slag gaat. U bent altijd van harte welkom. Heeft u nog vragen of wilt u advies over de geschikte boot om te huren in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op.

Met een boot van Zijda vaart u altijd goed.

Boot huren in Friesland?

Dat kan bij Zijda Yachting

Bekijk onze jachten