Boot huren Friesland weekend

Een weekendje het water op? Huur dan een boot bij Zijda Yachting en maak u klaar voor een weekend pure ontspanning in Friesland! Op het water bent u namelijk even helemaal weg van de dagelijkse sleur en verplichtingen. Kom heerlijk tot rust, klets bij met uw gezelschap en geniet van het water, het schip en het zonnetje op uw gezicht. Een weekend een boot huren in Friesland is zeker een goed plan wanneer u er eventjes helemaal tussenuit wilt. Geen dagelijkse taken en verplichtingen meer, maar ‘gewoon’ even tijd voor uzelf! Of u nu samen met uw familie, vrienden of collega’s aan boord stapt; met de wind in uw haren en de zon op uw gezicht belooft dit hoe dan ook een weekend voor in de boeken te worden. Een boot huren in Friesland voor een weekend was nog nooit zo gemakkelijk! Om het nog makkelijker voor u te maken, verwijzen we u graag naar onze boekingspagina. Hier kunt u onze jachten bekijken en vergelijken om te zien welke het beste bij u past.

Bekijk onze jachten

Onze vloot Bekijk alle jachten
Zijda Yachting

Ontdek Friesland

Ontdek Friesland zonder zorgen en huur een boot voor een onvergetelijk weekend in Friesland. Bij Zijda Yachting vindt u een divers aanbod van meer dan 30 boten, geschikt voor 2 tot 12 personen. Onze boten zijn inclusief beddengoed, handdoeken, theedoeken en kaarten. Een vakantie in Friesland is niet compleet zonder een boot te huren en de noordelijke staten of het meer te bevaren. Zelfs als onervaren schipper kunt u genieten, want voor sommige boten, zoals het Linsen-jacht, heeft u geen vaarbewijs nodig. Het is de perfecte keuze voor onervaren schippers die een toegankelijke boot willen.

Boot huren weekend Friesland

Reparatie

Is uw boot toe aan onderhoud of reparaties? Bij Zijda Yachting verzorgen wij revisies met vakmanschap en sturen uw boot daarna terug naar uw adres. Als u liever zelf voor uw boot zorgt maar ruimtegebrek heeft, kunt u bij ons een loods huren. Voor meer informatie kunt u onze reparatie– en onderhoudspagina bekijken.

 

Contact

Een boot huren voor een weekend in Friesland is bij ons altijd mogelijk. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op! U kunt bij ons ook een vrijblijvende offerte opvragen. Ontdek Friesland zonder zorgen en geniet van een onvergetelijk weekend op het water met onze diverse boten.

Boot huren weekend Friesland

Ruime aanbod aan diverse jachten

Bekijk onze jachten