Boot huren Friesland weekend

Een weekendje het water op? Huur dan een boot bij Zijda Yachting en maak u klaar voor een weekend pure ontspanning in Friesland! Op het water bent u namelijk even helemaal weg van de dagelijkse sleur en verplichtingen. Kom heerlijk tot rust, klets bij met uw gezelschap en geniet van het water, het schip en het zonnetje op uw gezicht. Een weekend een boot huren in Friesland is zeker een goed plan wanneer u er eventjes helemaal tussenuit wilt. Geen dagelijkse taken en verplichtingen meer, maar ‘gewoon’ even tijd voor uzelf! Of u nu samen met uw familie, vrienden of collega’s aan boord stapt; met de wind in uw haren en de zon op uw gezicht belooft dit hoe dan ook een weekend voor in de boeken te worden. Een boot huren in Friesland voor een weekend was nog nooit zo gemakkelijk! Om het nog makkelijker voor u te maken, verwijzen we u graag naar onze boekingspagina. Hier kunt u onze jachten bekijken en vergelijken om te zien welke het beste bij u past.

Bekijk onze jachten

Onze vloot Bekijk alle jachten
Zijda Yachting

Welke boot huren voor weekend Friesland?

Als onervaren schipper weet u misschien niet waar u op moet letten bij het huren van een boot voor uw weekend in Friesland. Ons diverse aanbod bestaat uit meer dan 30 verschillende boten. De capaciteit van de boot varieert van 2 tot 12 personen. Beddengoed, handdoeken, theedoeken en kaarten zijn standaard op alle boten. Vakanties in Friesland zijn immers niets zonder een boot te huren en de noordelijke staten (of meer) te bevaren. Het is geen probleem als u geen vaarbewijs hebt. Voor sommige boten, zoals het Linsen-jacht, heeft u geen vaarbewijs nodig. Dit is een zeer toegankelijke boot voor onervaren schippers.

Boot huren weekend Friesland

Bij Zijda kunt u meer dan een boot huren voor een weekend Friesland

Is uw boot toe aan een onderhoudsbeurt of moeten er reparaties plaatsvinden? Bij Zijda Yachting reviseren wij uw boot met vakmanschap en sturen hem terug naar uw adres. Houdt u zich liever zelf bezig met uw boot, maar heeft u niet de ruimte om deze te onderhouden? Dan kunt u bij ons een loods huren. Voor meer informatie kunt u onze reparatie- en onderhoudspagina bekijken.

Contact

Een boot huren voor een weekend in Friesland is bij ons altijd mogelijk. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op! U kunt bij ons ook een vrijblijvende offerte opvragen.

Boot huren weekend Friesland

Ruime aanbod aan diverse jachten

Bekijk onze jachten