Friesland in bootverhuur

Als u op zoek bent naar bootverhuur in Friesland, bent u bij Zijda op de juiste plek. Naast dat wij boten verkopen, zijn wij ook gespecialiseerd in de verhuur ervan. Dat doen we vanuit onze haven in Sneek. De boten variëren uiteraard in grootte, prijs en luxe. Zo kunt u precies zoeken op wat u belangrijk vind. Wat ze wel gemeen hebben, is dat u ze allemaal zonder vaarbewijs kunt besturen. Ze voldoen immers aan de bijbehorende wettelijke eisen: maximaal 15 meter lang en een maximale snelheid van 20 kilometer per uur. Zijda Yachting is uw partner voor bootverhuur in Friesland.U kunt bij ons een boot huren die precies aansluit bij uw wensen. Boten met een open achterdek zodat u uw hengel lekker kunt uitwerpen, of een boot met een heerlijk terras waar u kunt genieten van een goed glas wijn en een boek, of juist een boot met een lage doorvaarthoogte zodat u zelfs de kleinste uithoeken van de Friese meren kunt ontdekken.

Ons aanbod voor bootverhuur in Friesland

Omdat ons aanbod in bootverhuur in Friesland zo ruim is, ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer. Daarom lichten we drie uitstekende keuzes voor u uit.

  • IJssel Elite. Met dit knus ingerichte bootje, kunt u samen met uw partner, vrienden of familielid naar keuze lekker ronddobberen op het water. Hij beschikt over twee slaapplaatsen, in de vorm van twee eenpersoonsbedden. Een duik nemen in het water is geen probleem, want via de zwemtrap die aan de boot bevestigd zit komt u eenvoudig terug op de boot. Voor €850,- is deze boot voor een week van u.
  • Captain Willem Barendsz Elite. Een aanwinst voor de bootverhuur in Friesland. Deze boot huurt u voor €1345,- per week. Er bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee met één tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Dat zijn dus zes slaapplaatsen in totaal. Bovendien beschikt de boot over voldoende sanitair: drie douches en drie elektrische toiletten.
  • Kimberly. Een boot van echte hotelklasse en geschikt voor het hele gezin (en meer). De twaalf slaapplaatsen die de boot biedt, zijn onderverdeeld in vier slaapkamers en twee slaapbanken. In de slaapkamers staan drie tweepersoonsbedden en vier eenpersoonsbedden. De boot van 14,5 meter lang en 4,50 meter breed, is beschikbaar vanaf €1495,- per week.
Friesland bootverhuur

Waar moet ik rekening mee houden?

Iedere boot die u bij ons huurt beschikt sowieso over beddengoed, handdoeken, theedoeken en kaartmateriaal. Ook de technische hulp, die zeven dagen per week beschikbaar is, zit bij de prijs van de bootverhuur in Friesland inbegrepen. Kiest u voor een boot met een elitepakket, dan zijn de bedden bij aflevering al keurig opgemaakt en profiteert u van extra comfort. Denk daarbij aan een LCD-tv en luxe stoelen en tafels voor buiten. Het brug- en havengeld en de verbruikte brandstof betaalt u zelf.

Contact over bootverhuur in Friesland

Heeft u nog vragen over bootverhuur in Friesland of bent u geïnteresseerd in een van onze boten? Neem dan gerust contact op, of breng een bezoekje aan onze jachthaven in Sneek. U kunt ook bij ons terecht voor bootverkoop.

Friesland bootverhuur

Zijda Yachting beschikt over verschillende modellen

Bekijk onze modellen