Jacht huren in Friesland

Een vakantie op het water of gewoon een dagje weg. Als u een jacht wilt huren in Friesland bent u bij Zijda Yachting aan het juiste adres. Bij ons heeft u keuze uit een breed assortiment van boten, zowel voor een klein gezelschap als voor groepen tot 12 personen. Wij beschikken over kwalitatieve boten waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd. Zo bent u verzekerd van een mooie dag of vakantie waar u met veel plezier aan terug kunt denken. Een jacht huren in Friesland? Kom dan naar Zijda Yachting!

Waarom een jacht huren in Friesland bij Zijda?

Al onze boten zijn uitgerust van alle gemakken en voorzieningen voorzien. Op onze boekingspagina kunt u heel eenvoudig een keuze maken uit het uitgebreide aan bod. Zo kunt u de boot kiezen die het beste bij uw wensen en budget past.

  • Iedere boot is goed onderhouden en in perfecte conditie. De keuken is volledig ingericht en alles wat u nodig heeft is aanwezig (zwemvesten, kaarten, beddengoed, et cetera).
  • Elke jacht is volledig voorzien van alle gemakken en comfort;
  • Wij zijn scherp geprijsd;
  • Persoonlijke benadering. Uw wensen als klant staan altijd centraal.
  • Uitgebreide instructies voor het door u gekozen jacht;
  • Geen vaarbewijs nodig voor onze jachten;
  • Onze boten zijn eenvoudig te besturen en veilig in het gebruik. Bij iedere boot is een boegschroef aanwezig waardoor ook het aanmeren gemakkelijk zal gaan;
  • Heeft u speciale wensen? Laat het ons gerust weten. Wij verhuren bijvoorbeeld ook fietsen en leveren bijboten. Ook geven wij u uitgebreide informatie over de voor u leukste vaarroutes en wat u wel en niet kunt verwachten.
Jacht huren Friesland

Welke jacht huren?

Ons aanbod aan boten en jachten is zeer divers. Wanneer u een minder ervaren vaarder bent, dan voorzien wij u graag van advies. Voor beginnende vaarders raden wij een Linssen Yacht aan. Voor deze boot hoeft u geen vaarbewijs te hebben. Zo wordt u van beginnend vaarder steeds meer ervaren. Wilt u een jacht huren in Friesland? Kom dan naar Zijda Yachting. Onze experts voorzien u graag van het beste advies.

Contact jacht huren Friesland

Op onze boekingspagina kunt u meer informatie vinden over het huren van en jacht in Friesland en de verschillende mogelijkheden, de beschikbaarheid en de prijzen. Bij Zijda Yachting kunt u naast het huren van een jacht in Friesland ook bij ons terecht voor onderhoud en/of reparatie aan uw eigen boot. Heeft u nog vragen of wilt u advies van één van onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op.

Jacht huren in Friesland

Ruime keuze aan jachten voor zowel klein gezelschap als grote groepen

Bekijk onze jachten