Jacht kopen

Het is een zeer bijzondere ervaring om vanaf het water te beleven en te ontdekken. Varen langs alle noordelijke plaatsjes die omgeven zijn door een prachtig landschap, kennismaken met de bezienswaardigheden langs uw route en het paradijselijke gevoel in alle gezellige kleine haventjes. U bent met uw jacht meer dan welkom op plekken waar auto’s en/of campers niet mogen komen. Geniet van uw luxe drijvende thuis zolang u dat wilt. Wilt u een jacht kopen om het stadsleven te ontvluchten? Zijda Yachting heeft een ruim aanbod. Gooi de trossen los en geniet met uw vrienden/familie op het water. Wij stellen graag ons jachtenoverzicht aan u voor!

Bekijk onze jachten

Onze vloot Bekijk alle jachten
Zijda Yachting

Onze jachten voldoen aan al uw wensen

Heerlijk achteroverleunen, even diep ademhalen en ontspannen, dat is wat u op het water zoekt. Uw motorjacht moet dan wel de nodige rust en comfort uitstralen. Voor een jacht kopen in de omgeving van Sneek bent u bij ons aan het juiste adres. Onze motorjachten bieden de kwaliteit en het comfort waar u naar op zoek bent. Ze beschikken ook over een efficiënte indeling, waardoor er een enorme leefruimte tevoorschijn komt. Zijda Yachting is uw betrouwbare partij voor jachten. U kiest uw jacht naar aanleiding van uw persoonlijke wensen, uw vaargebied, de samenstelling van uw bemanning en uw budget. Er zal altijd een jacht aan uw wensen voldoen, aangezien de verschillende series elkaar overlappen.

Jacht kopen in Sneek

Zijda Yachting voor een jacht kopen/huren in de omgeving van Sneek

Al onze jachten zijn 9 tot 15 meter lang. Hierbij heeft u geen vaarbewijs nodig. Zo kunt u zonder problemen eindeloos genieten van uw jacht. Mocht u een jacht kopen in de buurt van Sneek, dan komt onze goede kwaliteit u ten goede. Een boot is ideaal om een weekend op het water te genieten. U bent van alle gemakken voorzien op een jacht van Zijda Yachting. Ook voor een dag of een weekend een jacht huren, bent u bij ons het aan juiste adres. Wilt u een dagje op het water genieten met een van onze jachten zonder dat u daarvoor een vaarbewijs nodig hebt? Dat kan! Met ons Linssen verhuur door geheel Nederland hoeft u niet in het bezit te zijn van een vaarbewijs wilt u genieten op het water.

Contact jacht kopen /huren

Wilt u varen op de wateren in het hoge noorden en daarvoor een jacht kopen in Sneek of omgeving? Zijda Yachting biedt verschillende jachten aan. Of u nu wilt varen over de grote Nederlandse meren of juist door de smallere gebieden, onze boten zijn van toepassing op elk gebied. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten staan u graag te woord.

Een jacht kopen?

Zijda Yachting heeft diverse modellen beschikbaar

Bekijk onze modellen