Boot huren bij Zijda Yachting

Bent u al eens op vaarvakantie geweest? Een ideale uitkomst als u graag op of aan het water verblijft. Ervaar uw vakantie op een geheel nieuwe manier. Zonnen op het achterdek, rustig ronddobberen in de bijboot, of aanmeren in een pittoresk dorpje of mooi natuurgebied. De mogelijkheden zijn eindeloos met een vaarvakantie. U geniet de hele dag van de zon maar raakt niet oververhit dankzij de koelte die het water met zich meebrengt. Denkt u nu ‘Geweldig, maar ik heb geen vaarbewijs..’? Zijda Yachting maakt varen toegankelijk voor iedereen, dus ook voor de kapitein in de dop. Ook zonder vaarbewijs kunt u binnen enkele uren aan het roer staan van de door u gehuurde boot.

Een boot huren in Sneek zonder vaarbewijs

Bij Zijda Yachting in Sneek kunt u kiezen uit een groot aantal boten. Wij informeren u graag in de keuze voor een boot om te huren in Sneek zonder vaarbewijs. Iedere boot heeft zijn eigen kenmerken en afmetingen, maar zijn stuk voor stuk eenvoudig in gebruik. Wij nemen u mee in het reilen en zeilen bij een boot huren in Sneek zonder vaarbewijs. In Nederland is een vaarbewijs verplicht als het om boten gaat met snelheden hoger dan 20 kilometer per uur of die langer zijn dan 15 meter. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Boot huren in Sneek zonder vaarbewijs

De meren liggen voor u open

Vanzelfsprekend helpt onze ervaren instructeur u met de bediening van de boot. Hij of zij neemt ruim de tijd om de geldende vaarregels en gedragscodes met u door te spreken. Onze boten zijn eenvoudig in gebruik en allemaal uitgerust met een boegschroef, waardoor ook het aanmeren een fluitje van een cent wordt. Mocht u zich na deze training toch nog wat onzeker voelen en heeft u behoefte aan nog wat extra hulp, dan kunt u altijd een extra schipperscursus volgen.

Boot huren Friesland, Sneek

Zijda Yachting staat voor u klaar, of u nu een besluit een boot te huren in Friesland of Sneek, bij ons, er een koopt of een eigen boot heeft. Onze jachthaven beschikt over binnen- en buitenstalling waar u ook terecht kunt met een eigen boot. Op onze eigen boten voeren wij geregeld onderhoud uit en ook reparaties verrichten wij zelf. U bent ook van harte welkom om uw eigen boot door ons te laten onderhouden of repareren. De grootte van onze jachthaven laat het helaas niet toe om vaste ligplaatsen aan te bieden. Geen zorgen, want wij hebben inzicht in jachthavens in de buurt. Bent u op zoek naar een vaste ligplaats? Wij doen graag een aanbeveling voor één van de jachthavens in de buurt. Zo helpen wij u verder en kunt u met een gerust hart uw boot laten stallen.

Contact vaarvakantie zonder vaarbewijs

Met een jacht van Zijda Yachting in Sneek bent u verzekerd van een onbezorgde en onvergetelijke vakantie. Op onze boekingspagina kunt u uitgebreide informatie vinden over de verschillende mogelijkheden, de beschikbaarheid en de prijzen. Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. U bent altijd van harte welkom om een boot te huren in Sneek (Friesland) zonder vaarbewijs.

Boot huren zonder vaarbewijs

Varen zonder vaarbewijs kan bij Zijda Yachting

Bekijk onze jachten