Boot huren in Sneek zonder vaarbewijs

U denkt er misschien over om eens een vakantie op het water te organiseren. Heerlijk zonnen op het achterdek, lachende kinderen die samen met u in een bijboot ronddobberen, of het aanmeren in een van die pittoreske dorpjes waar u in een restaurantje een heerlijk hapje kunt eten. Friesland op zijn best… maar kunt u dat ook zonder vaarbewijs? U heeft misschien geen enkele ervaring met een boot en dat schrikt u af.

Dat is nergens voor nodig, want bij Zijda Yachting in Sneek helpen wij u binnen de kortste keren verder en staat u zonder vaarbewijs al binnen enkele uren als een volleerde kapitein aan het roer van de door u gehuurde boot. De Jachten van Linssen kunt bijvoorbeeld zonder vaarbewijs huren vaak.

Zijda Yachting Sneek: In een mum van tijd een boot huren in Sneek zonder vaarbewijs.

Bij Zijda Yachting in Sneek kunt u kiezen uit een groot aanbod van boten. Deze boten kunt u huren zonder vaarbewijs

Iedere boot heeft zo zijn eigen kenmerken en afmetingen, maar is uiterst eenvoudig in gebruik. In Nederland is het pas verplicht om een vaarbewijs te hebben als het om boten gaat die sneller gaan dan 20 km per uur of die langer zijn dan 15 meter. Geen van onze boten valt onder die categorie.

Boot huren in sneek zonder vaarbewijs

De Friese meren liggen voor u open

Vanzelfsprekend helpt onze ervaren instructeur u uitgebreid met de bediening van de boot en neemt ook ruim de tijd om de geldende vaarregels en gedragscode op het water met u door te spreken. Onze boten zijn uiterst eenvoudig in het gebruik en zijn ook allemaal uitgerust met een boegschroef, waardoor ook het aanmeren een fluitje van een cent wordt. Mocht u zich na deze training toch nog wat onzeker voelen en heeft u behoefte aan nog wat extra hulp, dan kunt u voor een meerprijs altijd een extra schipperscursus volgen.

Met een jacht van Zijda Yachting in Sneek bent u verzekerd van een onbezorgde en onvergetelijke vakantie. Op onze boekingspagina kunt u uitgebreide informatie vinden over de verschillende mogelijkheden, de beschikbaarheid en de prijzen. Heeft u andere vragen, neem dan direct contact met ons op. U bent altijd van harte welkom.

Boot huren zonder vaarbewijs

Lekker varen zonder vaarbewijs met Zijda Yachting

Bekijk onze jachten