Luxe motorboot huren Friesland

Luxe motorboot huren in Friesland? Dit kan bij Zijda Yachting. Wij bieden u een breed scala aan jachten. Al vanaf €775,- huurt u een jacht. Wij verhuren alle soorten jachten met verschillende capaciteiten, van twee tot twaalf personen. Wij bieden u meer dan 30 verschillende luxe motorboten in Friesland die u tegen scherpe prijzen bij ons kunt huren. Geniet van een zonnige dag of relax op het jacht van Zijda Yachting. Een jacht huren in Friesland is heel eenvoudig, via onze website ziet u vrijwel direct de beschikbaarheid van de jachten. Is uw droomjacht beschikbaar op de door u gewenste dag? U kunt uw jacht dan direct bij ons boeken.

Varen in Friesland

Huur een luxe motorboot en ervaar de schoonheid van Friesland. Verken vervolgens de prachtige omgeving op de fiets, bezoek de musea en bewonder de regionale keuken van de kleine Friese stadjes. We hebben een mooi overzicht van attracties en activiteiten voor je samengesteld. Boot huren bij Zijda Yachting staat garant voor een ontspannen vaarvakantie in de meest uiteenlopende staten van Nederland. Een gehuurde luxe motorboot geeft u direct toegang tot de Friese meren. U kunt dus direct genieten van uw vaarvakantie. De binnenmeren van Friesland vormen het grootste aangrenzende wetland van Europa. Hier vindt u rust en ruimte zodat u een gedenkwaardige vaarvakantie in Friesland en omgeving kunt beleven.

Geen luxe motorboot huren in Friesland, maar wel kopen?

Gaat u vaak op vakantie naar Friesland of woont u daar? Dan is het huren van een luxe motorboot niet altijd ideaal. Als u volledig onafhankelijk wilt zijn van de tijd, raden wij u aan een luxe motorboot te kopen. Wij komen de boot na de koop ook bij u thuis of in de gewenste haven bezorgen. Bij het kopen van een boot is er een aantal zaken waar u op moet letten. Het is bijvoorbeeld een goed idee om verschillende boten met elkaar te vergelijken, te letten op de grootte (in relatie tot het eventueel benodigde vaarbewijs), de resterende levensduur te controleren en te informeren naar eerder onderhoud.

Luxe motorboot huren Friesland

Altijd bij de prijs inbegrepen:

Luxe motorboot huren in Friesland? Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over:

  • Linnen
  • Handdoek
  • Theedoek
  • Kaartenmateriaal

Bij het huren van een luxe motorboot bij Zijda zijn bedlinnen, handdoeken en theedoeken altijd bij de prijs inbegrepen. U kunt rekenen op onze technische ondersteuning die zeven dagen per week beschikbaar is.

Contact luxe motorboot huren Friesland

Heeft u een vraag over het huren van een luxe motorboot in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bij ons altijd een boot huren. Zijda Yachting kan u helpen de boot te vinden die bij u past.

Luxe motorboot huren Friesland

Zijda Yachting beschikt over verschillende modellen

Bekijk onze modellen