Motorboot huren in Friesland?

Vaart u graag op de wateren in Friesland? Dan kan een goede boot niet ontbreken. U kunt bij Zijda eenvoudig een motorboot huren in Friesland. Bij Zijda kan een ieder de beste boot uitzoeken, zodat hij of zij lekker kan varen over de rivieren, kanalen en meren die Friesland rijk is. U heeft zelfs geen vaarbewijs nodig voor de Linssen motorboten van Zijda. Werkelijk iedereen kan dus genieten van een mooie vaartocht op het water in Friesland. Bel direct met Zijda Yachting, wij staan bekend om het motorboren verhuur in Friesland.

Motorboot huren Friesland?

Is varen uw hobby? Houdt u van de natuur, of is Friesland uw favoriete provincie? Dan is niets mooier dan de natuur te bekijken vanaf het water. Bevaar met de boot de wateren van Friesland en ontdek de natuur van de provincie. Bij Zijda helpen wij u met het huren van een goede motorboot in Friesland. Met de motorboten van Zijda Yachting kan niet alleen de ervaren kapitein varen, deze boten zijn zelfs geschikt wanneer u niet de beschikking heeft over een vaarbewijs. Zo kan een ieder individu een goede motorboot besturen. Huur direct uw motorboot bij Zijda in Sneek, Friesland.

Welke motorboot huren in Friesland?

Wanneer u een motorboot wilt huren in Friesland, dan raadt Zijda de motorboten van Linssen aan. Deze boten staan garant voor ultiem vaarcomfort. Er is ruimte voor genoeg passagiers, de boten zijn voorzien van optimale technologie en ontwikkeling en deze boten zijn ook beschikbaar voor mensen zonder vaarbewijs. Zijda Yachting heeft diverse Linssen jachten beschikbaar. Deze boten zijn zowel te koop als te huur. Bent u na een mooie vaarvakantie overtuigd van de Linssen jachten? Dan kunt u deze dus ook aanschaffen voor eigen gebruik!

Waarom een motorboot huren bij Zijda Yachting?

Een motorboot huren in Friesland is eenvoudig bij Zijda Yachting. We hebben keuze uit ruim 40 verschillende jachten. Als u een jacht huurt bij ons zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Beddengoed
  • Handdoeken
  • Theedoeken
  • Kaartenmateriaal
  • Technische hulpdienst (7 dagen per week)
Motorboot huren Friesland

Goed om te weten

Wanneer u de beschikking heeft over uw eigen (Linssen) jacht, dan kunt u deze buiten het seizoen veilig stallen bij de stallingen in Sneek. Domp 1 en Domp 2 bieden voldoende plek voor uw boot, zodat deze buiten de gebruiksperiode om altijd veilig aangemeerd ligt. Daarnaast hebben wij bij Zijda Yachting de beschikking over een loods waar u zelf of onze monteurs uw boot kunnen renoveren, repareren en onderhouden. Zo houdt uzelf en houden wij uw boot te allen tijde in topconditie, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van het beste vaarcomfort van uw boot.

Contact Zijda Yachting

Wilt u een motorboot huren in Friesland? Heeft u vragen over onze boten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een boot te kopen? Neem dan direct vrijblijvend contact op met Zijda Yachting, de expert in motorboren verhuur Friesland. Onze specialisten helpen u graag verder en staan u te woord voor al uw vragen.

Een motorboot huren in Friesland?

Zijda Yachting heeft diverse modellen beschikbaar

Bekijk onze modellen