Sloep Friesland kopen

Spendeert u uw vrije tijd graag op het water? En bent u op zoek naar een sloep om te varen over de Nederlandse meren en rivieren? Dan bent u bij Zijda Yachting aan het juiste adres. Met de sloepen van Zijda Yachting bent u verzekerd van kwalitatieve boten waar u jaren plezier van heeft. Overweegt u om een sloep te kopen in Friesland? Zijda Yachting biedt u een ruim aanbod. Kom gerust eens langs om kennis te maken met onze boten.

Aanbod sloep kopen Friesland

Wanneer u graag vaart over de Nederlandse wateren, mag een goede boot niet ontbreken. De boten bij Zijda Yachting zijn grondig gecheckt en voorzien van de kwaliteit waar u naar op zoek bent. Onze sloepen zijn comfortabel en beschikken over een efficiënte indeling. Hierdoor hebben ze een enorme leefruimte waar u met minstens vier personen comfortabel kunt genieten van het varen. Door het zitcomfort kunt u volledig tot rust komen op uw eigen sloep en genieten van de zonnige dagen. Mocht u overwegen om een sloep te kopen in Friesland, zijn wij graag de betrouwbare partij voor uw aankoop.

Overige diensten

Een sloep kopen in Friesland is een serieuze aankoop. Als u eerst wilt ervaren hoe het is om te varen met één van onze boten, kunt u bij Zijda Yachting ook een boot voor één of enkele dagen huren. Wij verhuren zelfs boten waarmee u zelfs zonder vaarbewijs kunt genieten op het water. Binnen enkele uren staat u aan het roer van uw gehuurde boot.

Sloep Friesland kopen

Reparatie- en onderhoud

Als u besluit om een sloep te kopen bij Zijda Yachting in Friesland, kunt u met uw sloep ook bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt of als er reparaties moeten plaatsvinden. Wij hebben de ervaring om de nodige werkzaamheden uit te voeren. Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder andere schilder-, timmer- en installatiewerk, motoronderhoud, het oplossingen van storingen en een complete renovatie. Zijda Yachting staat altijd klaar voor u en uw boot.

Contact sloep Friesland kopen

Wilt u varen wanneer het u uitkomt en daarvoor een sloep kopen in Friesland? Zijda Yachting biedt verschillende soorten boten aan. Heeft u nog vragen over de aanschaf van een sloep of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met de aankoop of huur van uw ideale boot.

Nog vragen over het kopen van een sloep in Friesland?

We staan u graag te woord.

Neem contact op