Sloep huren Friesland 10 personen

Wilt u er een dag op uit? Alleen of met een hele groep? Bij Zijda Yachting kunt u een sloep huren in Friesland voor 10 personen. Denk eens aan de uitgestrekte schoonheid en ongekende rust van Friesland. Dit is de ideale plek om een heerlijke en avontuurlijke vakantie door te brengen waar u samen met een groep kunt genieten en ontsnappen aan het hectische leven. Bij Zijda Yachting in Friesland helpen wij u graag. Bij ons in Friesland kunt u een sloep huren voor 10 personen die aan uw wensen voldoet. Zoek niet verder bij ons bent u aan het juiste adres!

Voordelen sloep huren in Friesland voor 10 personen bij Zijda

Een sloep huren in Friesland voor 10 personen brengt bij Zijda Yachting veel voordelen met zich mee.

  • Elke boot is goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. De keuken is volledig uitgerust en alles wat u tijdens uw reis nodig zou kunnen hebben, is aanwezig (reddingsvesten, kaarten, beddengoed, cd-spelers, enzovoort).
  • U krijgt gedetailleerde instructies en kunt oefenen met de boot van uw keuze. Onder onze professionele begeleiding groeit u in no time uit tot een trotse kapitein die vol zelfvertrouwen de Friese meren bevaart. Een vaarbewijs is niet nodig.
  • Onze boten zijn gemakkelijk te besturen en veilig in gebruik. Elke boot is voorzien van een boegschroef zodat ook het aanmeren geen probleem zal zijn.
  • Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Naast het huren van een sloep voor 10 personenverhuren wij in Friesland ook fietsen, leveren we bij bootjes en verzorgen we indien nodig een taxiservice van en naar Schiphol. Uw vakantie is bij ons in goede handen. Ook geven wij u uitgebreide informatie over de mooiste routes en wat u wel en niet kunt verwachten.
Sloep huren Friesland 10 personen

Sloep huren Friesland 10 personen en nog veel meer

Zijda Yachting is een perfect uitgerust bedrijf voor reparatie en onderhoud van uw boot. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden, waaronder schilderwerk van uw gehele boot, een onderwaterschip behandeling, troubleshooting, polyester reparaties, de complete renovatie van uw boot, het installeren van elektrische systemen en nog veel meer.

Contact

Heeft u nog vragen over een sloep huren voor 10 personen in Friesland? Wij helpen u graag verder. De mogelijkheden die wij bieden zijn zoals u ziet zeer uitgebreid. Voor prijzen en overige info kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zien u hopelijk snel bij Zijda Yachting!

 

Sloep huren Friesland 10 personen

Ruime aanbod aan diverse boten

Bekijk onze jachten