Sloep huren Grou

Bent u op zoek naar een jachtverhuur waar u een sloep kunt huren nabij Grou? Bij Zijda Yachting hebben we een gevarieerd aanbod in jachten. Wilt u een vaarvakantie met familie? Of wilt u op een zonnige dag het water op met uw vrienden? Dit is eenvoudig te realiseren. Heeft u een boot gevonden die aansluit op uw wensen? En is de boot nog beschikbaar op de gewenste datum? U kunt online direct een reservering plaatsen. Zo bent u verzekerd van een prachtige boot. Wilt u met een groep op het water? Bij Zijda kunt u terecht voor diverse soorten jachten. Daarbij varieert de capaciteit tussen de 2 en 12 personen. Het huren kan tegen een scherpe prijs. Zo kunt u goed voorbereid en zonder zorgen het water op gaan. Zijda Yachting staat voor comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Extra comfort bij het huren van een sloep nabij Grou

Wilt u relaxt het water op als u de sloep nabij Grou gaat huren? Bij Zijda Yachting bieden wij het comfort aan waar u naar verlangt. Met ons elitepakket beleeft u dat extra luxemoment. Wij regelen extra luxe stoelen en een tafel voor buiten waar u heerlijk kunt tafelen met uw vrienden. Daarnaast kunt u ter ontspanning een filmpje kijken. De bedden zijn opgemaakt en uw handdoeken en zeepjes liggen al klaar in de badkamer. Zo kunt u direct genieten van uw vaardag en gaat u goed voorbereid op stap.

Sloep huren Grou

Reparaties en onderhoud

Zijda Yachting is ook de plek waar u terecht kunt voor reparatie en onderhoud van uw boot. Wilt u liever de voorkomende werkzaamheden uit handen geven? Liever de boot laten schilderen door professionals? Een storing laten oplossen? Of heeft uw boot een onderwaterbehandeling nodig? Bij Zijda Yachting gaan we graag voor u aan de slag. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een complete renovatie van uw boot. Liever zelf knutselen aan uw boot? Huur dan eenvoudig de doe-het-zelfloods af om reparaties en onderhoud aan uw boot uit te kunnen voeren.

Mogelijkheden

Heeft u een sloep gevonden die u wilt huren in de omgeving van Grou? Bij Zijda Yachting kunnen diverse boten gevaren worden zonder vaarbewijs. Elke boot is eenvoudig in gebruik en heeft zijn eigen kenmerken. Hoeft u geen sloep te huren voor uw vaarvakantie in Grou, omdat u zelf al beschikt over een boot? Bij Zijda Yachting kunt u gemakkelijk uw boot stallen. Daarbij zijn er mogelijkheden voor binnen- en buitenstalling. Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op. Onze experts nemen graag de diverse mogelijkheden met u door.

Sloep huren Grou

Bij Zijda Yachting is er van alles mogelijk!

Bekijk onze jachten