Sloep huren Jirnsum

Wilt u een sloep huren in Jirnsum of omgeving? Dat kan! Bij Zijda Yachting bieden wij u een ruim aanbod aan sloepen aan om door het mooie Friesland te varen. Als u niet weet welke sloep u wilt huren helpen wij u graag om het geschikte exemplaar te vinden. U heeft geen vaarbewijs nodig om een sloep te huren, want hij gaat niet harder dan 20 kilometer per uur. Wij leggen aan u uit hoe u de sloep moet besturen en dan bent u helemaal klaar om te varen en te genieten van de omgeving.

Onze sloepen

Als u een sloep huurt bij onze jachthaven in de buurt van Jirnsum zijn de volgende zaken altijd inbegrepen:

  • Beddengoed
  • Handdoeken
  • Theedoeken
  • Kaartenmateriaal

Daarnaast is onze technische hulpdienst 7 dagen per week beschikbaar.

De Aqua Cosmos

Deze sloep is te huur en is perfect voor wat grotere gezelschappen die graag willen varen in Friesland in Jirnsum in de buurt van Sneek. Op de sloep kunnen maximaal 10 personen overnachten. De sloep is van alle gemakken voorzien. Zo staat er buiten een tafel met luxe stoelen en is er een compleet ingerichte badkamer met onder andere extra handdoeken, zeep en shampoo. Ook ontvangt u een leuke attentie bij vertrek. Ga dus gezellig met uw vrienden of familie een paar dagen op pad!

De Zuiderzee Elite

Deze sloep is geschikt voor maximaal 4 personenen comfortabel ingericht met luxe stoelen- en goede bedden. Deze zijn al opgemaakt als u de haven uitvaart! De badkamer is voorzien van extra shampoo, zeep en handdoeken.

De Lady Bianca Kappa

Deze sloep is te huren voor een scherpe prijs en is zeer geschikt voor een grote gezelschappen van maximaal 12 personen! Het is de grootste boot die wij aanbieden en heeft alle benodigdheden aan boord om u het nodige comfort te geven voor de optimale ervaring op het water!

Dit is slechts een kleine greep uit onze ruim 30 sloepen. We adviseren u graag welke voor u het meest geschikt is.

 

Sloep huren Jirnsum

Sloep kopen?

Wilt u een sloep kopen in Jirnsum of omgeving in plaats van huren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben een ruim aanbod aan sloepen. Onze boten zijn altijd in topconditie en van hoge kwaliteit. Er is geen vaarbewijs nodig voor onze sloepen, want dat hoeft pas als ze 20 kilometer per uur of harder gaan. U kunt via onze website kijken naar ons aanbod of u kunt altijd bij ons langskomen en kijken naar ons aanbod. Mocht u vragen voor ons hebben: onze specialisten staan voor u klaar!

Meer weten over onze jachthaven in de buurt van Jirnsum?

Wilt u meer weten over het huren of kopen van sloep bij onze jachthaven in de omgeving van Jirnsum? Of heeft u andere vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar!

Sloep huren Jirnsum

Ruim aanbod van 30 sloepen

Bekijk onze sloepen