Sloepen te koop Friesland

Varen door de Nederlandse meren en grachten. Dat is toch het lekkerste wat er is? Uw vrije tijd spenderen op het water en ondertussen genieten van de mooie omgeving. Zo kunt u gemakkelijk het prachtige Friese landschap ontdekken. Bij Zijda hebben we in onze haven in Friesland meerdere sloepen te koop. Een sloep is een kleiner bootje dat voornamelijk gebruikt wordt voor de pleziervaart. Wij bieden diverse soorten boten aan met een verschil in formaat, voorzieningen en prijs. Zo zit er altijd wel iets voor u tussen. Bekijk snel ons assortiment!

Goed om te weten

Als u interesse heeft in de sloepen die in Friesland te koop staan, is het verstandig om rekening te houden met een aantal punten voordat u overgaat tot aankoop. Zo heeft u voor boten die harder gaan dan 20 kilometer per uur en langer zijn dan 15 meter een vaarbewijs nodig. De sloepen die wij te koop hebben staan in Friesland blijven hier allemaal binnen, dus kunt u zonder vaarbewijs de sloep besturen. Ook is het handig om de sloepen met elkaar te vergelijken. Zo krijgt u uiteindelijk een beter beeld welke boot het beste bij u past. Het vragen naar voorgaand onderhoud is ook erg belangrijk. Zo weet u welke zwakke plekken de sloep heeft.

Sloepen te koop Friesland

Huur, reparatie en onderhoud

Naast dat wij in Friesland sloepen te koop hebben staan, verhuren wij ze ook! U kunt ervoor kiezen om een boot te huren voor één of enkele dagen. Bij Zijda staat u binnen enkele minuten aan het roer van uw gehuurde boot. Als u besluit om een sloep te kopen kunt u ervoor kiezen om de onderhoudsbeurt en/of reparaties bij Zijda te laten plaatsvinden. Wij hebben ruime ervaring in bijvoorbeeld schilder-, timmer en installatiewerk, motoronderhoud, het oplossen van storingen en zelfs een complete renovatie. Zijda Yachting staat altijd klaar voor u én uw boot!

Contact over sloepen te koop Friesland

Heeft u interesse in onze sloepen die te koop staan in Friesland? Aarzel dan niet en kom eens langs! Wij vertellen u graag alle mogelijkheden. Samen met u zoeken we de geschikte boot uit die precies aan uw wensen voldoet. Heeft u nog andere vragen over de sloepen die te koop staan in Friesland? Neem ook dan contact met ons op. Zijda Yachting staat altijd voor u klaar om u te helpen met de aankoop of verhuur van dé ideale boot. Hopelijk zien we u snel!

Sloepen kopen in Friesland?

Zijda Yachting beschikt over verschillende modellen

Bekijk onze modellen