Linssen Grand Sturdy Sneek

Wilt u een fijne, inspirerende vakantie op de rustgevende, uitgestrekte wateren van Friesland? Een paar dagen weg van uw dagelijkse sleur samen met familie of vrienden? Onze Linssen Grand SturdyinSneek staat als volledig uitgeruste jacht voor u klaar. Zijda Yachting heeft een grote verscheidenheid aan boten. Zo vindt u altijd een boot die precies aansluit bij uw wensen. Benieuwd naar de verschillende Linssen Grand Sturdy modellen? Bekijk ons aanbod.

Linssen Grand Sturdy series in Sneek

Heerlijk op het water, zonnebril op en genieten van de natuur. De Linssen stalen motorjachten in het 9-16 meter segment maken dit mogelijk. In de stalen jachtbouw is dit segment uitgegroeid tot marktleider. Ook bij Zijda Yachting zijn de stalen motorjachten zeer populair. Deze zijn van superieure kwaliteit en ondergaan een continue innovatieve product- en procesontwikkeling. Bij Zijda Yachting zijn de stalen motorjachten van Linssen Yachts onder te verdelen in drie series, namelijk:

  • Grand Sturdy series
  • Linssen SL series
  • Variotop series

Voor nu halen we de Grand Sturdy serie naar voren. Deze Linssen Grand Sturdy modellen in Sneek zijn ideaal voor op de wateren in Friesland. Binnen deze serie vallen verschillende modellen. Afhankelijk van uw budget, uw samenstelling en uw voorkeuren kiest u uw Linssen motorjacht. Zo heeft u op basis van deze factoren uw perfecte boot.

Vaarbewijs Linssen Grand Sturdy

Heb ik een vaarbewijs nodig om een Linssen Grand SturdyinSneek te besturen? Nee. Hier in Nederland hoeft u pas in het bezit te zijn van een vaarbewijs als uw boot sneller dan 20 km per uur vaart of langer is dan 15 meter. Bij de Grand Sturdy serie is dit niet het geval. U kunt dus met een gerust hart zonder vaarbewijs aan het roer van uw motorjacht staan. Elke boot heeft andere eigenschappen en afmetingen, maar deze zijn allemaal eenvoudig in gebruik en te besturen zonder vaarbewijs.

Onbezorgde en fijne vakantie!

Wilt u graag genieten van een heerlijke, onbezorgde en fijne vakantie in eigen land? Dan bent u bij Zijda Yachting aan het juiste adres. Wij bieden verschillende motorjachten aan waarmee u van het heerlijke vaarweer kunt genieten. Onze Linssen Grand Sturdy in Sneek zijn van goede kwaliteit en bieden veel comfort. Kies de boot die aansluit op uw voorkeuren en bekijk direct of deze beschikbaar is. Als de boot beschikbaar is op de gewenste data, reserveer dan direct online! Wilt u meer informatie over de Linssen Grand Sturdy ? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

 

Modellen Linssen Grand Sturdy in Sneek