Linssen jachtverhuur

Wilt u het drukke stadsleven ontvluchten en het water opzoeken? U kunt via Zijda een jacht huren. Met onze Linssen jachtverhuur bieden wij een gevarieerd aanbod aan. Wij verhuren verschillende soorten jachten die variëren in capaciteit. Bent u met drie personen of juist met twaalf? Geen probleem. Voor elke samenstelling, elk vaargebied en elk budget is er een geschikte jacht. U heeft met het huren de keuze uit ruim 30 verschillende luxe jachten. Wilt u van de zonnige dagen genieten en helemaal tot rust komen op het water? Een jacht huren is vrij eenvoudig. Wacht niet en reserveer direct online!

Aanvullend aanbod Linssen jachtverhuur

Naast Linssen jachtverhuur hebben wij nog meer te bieden. Als u bij ons een jacht huurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over:

  • Handdoeken
  • Theedoeken
  • Linnen
  • Kaartmateriaal

Met deze zaken willen wij u van de eerste gemakken voorzien en u tegemoetkomen. Dat scheelt weer zorgen en zo heeft u meer tijd om heerlijk te genieten. Bovenstaande zaken als hand-, theedoeken en beddengoed zijn altijd bij de prijs inbegrepen bij Zijda Yachting. U kunt daarnaast altijd rekenen op onze technische hulpdienst die zeven dagen per week beschikbaar is.

Ik heb geen vaarbewijs, wat nu?

U wilt graag een vakantie op het water vieren. Zonnen op het achterdek, het water dat tegen de boot aan deinst, de wind door uw haren en aanmeren bij gezellige dorpjes waar u heerlijk kunt eten. Ervaar Nederland op haar best, maar nu is de vraag of dit allemaal gerealiseerd kan worden zonder vaarbewijs. Dat kan! Zelfs met geen enkele ervaring helpt Zijda Yachting u binnen de kortste keren verder. Binnen enkele uren staat u zonder vaarbewijs als een echte kapitein aan het roer van uw gehuurde boot. Een dag, een week of een maand gebruik maken van onze Linssen jachtverhuur is geen probleem zonder vaarbewijs.

Contact Linssen jachtverhuur

Spendeert u uw vrije tijd regelmatig op het water en wilt u eens een vakantie op het water organiseren, maar ben u niet in het bezit van een eigen boot? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Huur uw ideale Linssen jacht. Door de overlappende series is er altijd een jacht die aansluit op uw wensen. Met onze Linssen jachtverhuur kunt u optimaal genieten van het prachtige vaarweer. Wilt u een dag varen op de wateren in Nederland? Twijfel dan niet en neem contact met ons op of reserveer uw jacht direct online. Des te eerder kunt u de trossen losgooien en uw vrije tijd spenderen op het water!

Linssen jachtverhuur