Sloep kopen in Friesland

Wilt u Friesland op een unieke manier ontdekken? En heeft u er wel eens over nagedacht om dat te doen per boot? Het is een bijzondere ervaring om Friesland vanaf het water te beleven. Varen langs alle karakteristieke plaatsen die omgeving zijn door een prachtig landschap. Maak kennis met de bezienswaardigheden en ervaar de gezelligheid in de kleine havens. Met uw sloep komt u op plekken waar u met de auto niet kunt komen. Wilt u altijd kunnen varen wanneer het u uitkomt? Dan is een eigen sloep de perfecte oplossing. Wilt u een sloep kopen in Friesland? Zijda Yachting heeft een ruim aanbod. Kom gerust eens langs of neem contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met onze boten.

Aanbod sloep kopen in Friesland

Als u een sloep wilt kopen in Friesland bent u bij Zijda Yachting aan het juiste adres. Onze boten bieden de kwaliteit en het comfort waar u naar op zoek bent. Ze hebben een efficiënte indeling, waardoor er een enorme leefruimte beschikbaar is. Kom tot rust op uw eigen sloep en geniet van de zonnige dagen. Zijda Yachting is een betrouwbare partij voor het kopen van een sloep. U selecteert de boot naar aanleiding van uw persoonlijke wensen, het vaargebied, de samenstelling van uw bemanning en uw budget. Er zal altijd een sloep aan uw wensen voldoen, gezien ons ruime aanbod.

Sloep kopen in Friesland

Overige diensten

Een sloep is een grote aankoop waar u waarschijnlijk goed over nadenkt. Als u eerst wilt ervaren hoe het is om met een sloep te varen, bent u bij Zijda Yachting van alle gemakken voorzien. Wilt u een dagje op het water genieten? Dat kan! Wij verhuren boten waarmee u ook zonder vaarbewijs kunt genieten op het water. Zelfs als u geen enkele ervaring heeft helpt Zijda Yachting u verder. Binnen enkele uren staat u zonder vaarbewijs aan het roer van uw gehuurde boot.

Contact Zijda Yachting

Wilt u graag varen wanneer het u uitkomt en daarvoor een sloep kopen in Friesland? Zijda Yachting biedt verschillende boten aan. Of u nu wilt varen over grote meren of juist door de smallere gebieden, onze boten zijn geschikt voor elk gebied. Heeft u nog vragen over het kopen van een sloep in Friesland? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Een sloep kopen in Friesland?

Zijda Yachting heeft diverse modellen beschikbaar

Bekijk onze modellen